Braci Niemojowskich 31N, Kalisz
697107637 obsluga@bok.jarkal.pl
JARKAL PL - rozwiązania dla domu i firm

Opinie

zadowolenieAby dostarczać Państwu najwyższej jakości usługi, stale podnosimy swoje kwalifikacje i doświadczenie uczestnicząc w wielu branżowych szkoleniach, kładziemy szczególny nacisk na ich jakość i profesjonalizm a w szczególności zależy nam na zadowoleniu i pozytywnych opiniach naszych klientów.

Nie mamy nic do ukrycia i jako nieliczni na naszym lokalnym rynku oferujemy dodanie opinii o nas na naszej stronie internetowej.

Jeżeli jesteś lub byłeś naszym klientem poniżej zachęcamy do pozostawienia oceny i opinii na temat oferowanych przez nas usług.

Kliknij tutaj, aby przestawić swoją opinie.


* Wymagane pole

konto hostingowe

12/12/2015 dodane przez xxxx

trzymam u nich swoja strone firmowa, jak dotad wszystko chodzi stabilnie, na duzy plus zasluguje panel administracyjny, jest intuicyjny i latwy w obsludze. Na ta chwile na 5! oby sie nic nie pogorszylo bo jestem bardzo zadowolony


Wymiana matrycy

13/11/2015 dodane przez Tomek

Wymiana matrycy w laptopie przebiegła ekspresowo, polecam!


sieć komputerowa

12/10/2015 dodane przez Konrad

Firma stworzyła dla nas dużą sieć bezprzewodową, wszystko działa prawidłowo. Fachowe podejście do klienta - Polecam!


Szybko i sprawnie

24/08/2015 dodane przez Marek

Musze przyznać, że firma bardzo słowna, naprawili komputer w umówionym czasie i cenie - wcześniej miałem nie miłe wspomnienia z serwisami, ale tu jak na tą chwilę wszystko oki.


Polecam!

19/08/2015 dodane przez Wolczak

Miałem pilną awarię, dzwoniłem do kilku firm ale tylko ta zgodziła się na przyjazd w niedzielę! za to serdecznie dziękuje na pewno skorzystam jeszcze z waszych usług.


Konfiguracja Routera

02/07/2015 dodane przez Jarosław Mielczarek

50 minut po moim telefonie był już u mnie serwisant, konfiguracja routera trwała ok 10-15 minut wraz z krótkim instruktażem. Polecam i Pozdrawiam. Jarek Mielczarek


Hosting

19/06/2015 dodane przez Zorak

Posiadam konto hostingowe od roku. Do tej chwili wszystko działa bardzo stabilnie, nie mam żadnych problemów ze swoją stroną. Cenowo to wisienka na torcie.


Naprawa PC

09/06/2015 dodane przez Jarek M

Wszystko oki, szybka diagnoza okazało się, że do wymiany jest kość ram - jedynie mankament to trzeba wcześniej się umawiać ponieważ nie zawsze są na miejscu.


strona www + hosting

04/05/2015 dodane przez Wisniewski

Tworzyli dla mnie stronę internetową, zależało mi żeby samemu dodawać treści - użyli do tego wordpressa i doszykowali pod moje wymagania. Było bardzo szybko i korzystnie cenowo, zaoferowali też hosting,. Początkowo byłem sceptyczny, ale po 7 miesiącach użytkowania narazie bez problemów, strona dostępna 24h, mogę polecić!


Odzyskane dane

07/04/2015 dodane przez Justyna

Odzyskali moje zdjęcia z wakacji, które przypadkowo usunęłam. Czas realizacji błyskawiczny - w ten sam dzień!. Dodatkowo byli najtańsi z obdzwonionych firm.


, 5.0 5.0 24 24 rzadko piszę opinię, ale biorąc po uwagę moje dotychczasowe zmagania i problemy z hostingiem strony u poprzednich dostawców zrobię wyjątek - od ponad roku, odkąd przeniosł
Strony:
123